úterý 21. dubna 2015

Jak se staví sen

Jak se staví sen



Další  nádherná proměna, na které jsem se mohla podílet... 
Viděli jste sobotní díl? :-)

http://play.iprima.cz/jak-se-stavi-sen/jak-se-stavi-sen-2015-7


Tato proměna se mi obzvláště líbila, protože je mi tento  styl hodně blízký, takže jsem dělala dekorace a doplňky opravdu  s nadšením!
Tleskám báječné práci  designérů Kamči  a Františka a celému týmu! :-)
Celou proměnu můžete shlédnout, kde Vám ji designéři  více představí a provedou Vás od začátku do  konce až po slzy dojetí nadšené rodiny. :-) 
Já bych Vám chtěla představit tedy spíše  šité  dekorace a textilie z mé tvorby, kterými jsem přispěla do  proměny já.




 Roletky, polštářky, sedánky, chňapky, utěrky... 
A také andělka, která třeba bude takovým symbolickým andělem strážným celé rodiny tohoto domova! :-)


Vše laděno do  přírodních  tónů, doplněno akcentem zelené, s motivem ptáčků... 


Líbí se Vám také tato proměna? :-)





11 komentářů:

  1. Jojo, krásné to bylo :-) musím uznat, že toto byl snad nejlepší díl, protože takto bych ráda bydlela i já...a ty dekorace to celé podtrhly a dotvořily...nádherné:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem neviděla, ale shlédnutím fotek tady to působí moc a moc příjemně. Jen by mi vadily ty odkryté cihly, z těch se musí pak následně dost prášit do interiéru. Tvé šité dekorace jsou nádherné.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  3. Pavli, proměnu jsem sledovala a byla jsem z ní nadšená a to jsem ještě netušila, že tu krásu tvoří někdo, koho blogově znám..nádherné prostory, úžasně proměněné a díky tvým dekoracím dostaly ten správný šmrnc:o)..Obdivuji, smekám a zároveň tleskám!! Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Proměnu jsem viděla, byla úžasná, krásné světlé barvy, vzdušné, prostorné. Jenom ty obnažené cihly mi tam vadily. Šité dekorace interiér nádherně doplnily !!! Moc se mi celková proměna líbila.
    Jsi velká šikulka !!!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že tato proměna byla dost povedená a ty klenby....pohádka, tvá velká trocha do mlýna udělala fajn tečku na podařeném díle. Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Proměnu jsem sledovala v TV a pro velký úspěch ještě jednou na netu. Skutečná lahůdka, krásné, čisté, útulné, nápadité, zkrátka SUPER. A přiznám se, že když jsem v TV viděla ty polštářky s ptáčky, tak jsem si hned říkala, že je to skoro jako od Vás. A ono to od vás skutečně bylo. A ty VAše dekorace dodaly prostoru dokonalou atmosféru, jste skutečně velice šikovná. Opravdu obrovská pochvala!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Pavlo, proměnu jsem v TV neviděla, ale určit kouknu na webu. Podle fotek ale vypadá prostor velmi útulně, krásné šité dekorace jej hezky oživují. Přeji řadu dalších krásných příležitostí ukázat, co je v Tvých šikovných rukou :-)) Krásný den A.

    OdpovědětVymazat
  8. Proměnu jsem v telvizi viděla a moc se mi líbila :-) A vaše textilní doplňky jsou nádherné :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Proměnu jsem neviděla, ale tvé šité dekorace jsou parádní!

    OdpovědětVymazat
  10. Zrovna tuto proměnu jsem viděla a ...ách... Pavlí, moc krásné věcičky... Uměla bych si představit tam žít :) A vůbec Kamčiny proměny se mi zatím moc líbily všechny!

    OdpovědětVymazat
  11. Pavli, oni to udělali ,ale život jsi dílu dala TY!!!Paráda,jsi perfektní!Jsem unešena!!!Dája-Duha

    OdpovědětVymazat