pondělí 22. dubna 2013

Jak se staví sen

Jak se staví sen


Jednoho dne mne oslovila designérka pořadu  Jak se staví sen Kamila Douděrová o spolupráci  a zúčastnila  jsem se jedné z přestaveb pořadu, kam jsem šila textilní doplňky... 

Rodině se čtyřmi dětmi se v malém venkovském domečku proměnila jak kuchyň, tak vedlejší navazující místnost, která slouží jako obývák a zároveň jako dočasná ložnice  dětí i rodičů, než dokončí  plánovanou rekonstrukci  přístavku, kam se pak přesune jak ložnice rodičů, tak pokojíčky dětí. 

Více se můžete dočíst zde:




Veškeré doplňky jsem ladila ke zvolenému cottage stylu a barveně k vybrané vliesové  tapetě.

Do kuchyně jsem šila sedáky na židle, textilní cedulky ve tvaru srdíček s prvními písmeny jmen členů rodiny, chňapky, utěrky, pytlíčky a další  textilní dekorace jako ptáčky, srdíčka atd.






Do obývací  části s koutkem na spaní pro  děti jsem šila především mantinely a kapsáře spolu s polštářky k dětské palandě i další textilní ptáčky, srdíčka a aplikace do  rámečků na zeď. 







Celou přestavbu, výbornou práci designérů i celého týmu spolu s mými výtvory můžete shlédnout online v díle Jak se staví sen XIII (7), ze dne 14.4.2013.







10 komentářů:

  1. Pavli, gratuluju .... podle fotek to vypadá nádherně, tenhle díl jsem nestihla a koukám o co všechno jsem přišla .... hned to jdu napravit .... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, moc pěkná práce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pavli, gratuluji, tenhle díl jsem viděla a přestavba s Tvými výtvory se mi moc líbila. Tvoje dílko vše krásně dozdobilo, nádherná práce.
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  4. Pavlí - veliká gratulace!!! Zachytila jsem tuhle zprávu na MMB a hned jsem si to na netu zkoukla. Paráda!! Moc se mi líbila celá ta přestavba a ty Tvé maličkosti k tomu....Nádhera! Umím si představit v "tom" žít.. No co si budem povídat...Když někdo umí :) (tady by měl být smajlík s palcem nahoru!:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) zase jsem psala z dceřina noťasu pod jejím přihlášením :))

      Vymazat
  5. Pavli krása veliká --- hned zítra se mrknu :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Pavlínko posílám obrovskou gratulaci, úžasná práce ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji, jsi velká šikulka. Precizní práce co dává domovu nádech pohody. Věrka

    OdpovědětVymazat
  8. Krása..tato přestavba byla opravdu úžasná a s tvýma šitýma doplnkama dostala ještě větší šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pavli, tvé doplňky celou nádhernou přestavbu jen umocnily. Krásná práce a s láskou provedená. Pá Lea

    OdpovědětVymazat