pondělí 19. října 2015

Pečená jablka

Pečená jablka 


Jablka se dají také upéct jen tak bez těsta...  Vlastně podobně, jako hrušky, jen jsou dříve hotová... :-)
Osobně miluji vůni pečených  jablek... A to mi ke krásnému podzimu prostě nesmí chybět! :-)


Jablka prostě stačí opět jen rozpůlit, vykrojit jádřinec, důlek naplnit rozinkami, tedy kdo má rád... kdo ne, tak třeba jen povidly... Já ještě zasypávám skořicí... No a pak už jen čekám, kdy se začně z trouby linout ta jejich  nááááádherná vůně! :-)



 Přeji Vám dobrou chuť a krásný podzim! :-)

♥ ♥ ♥




 


 


2 komentáře:

  1. Voňajú až sem. :):) Super. D. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle miluju, skvělé jsou také hruštičky! :-)

    OdpovědětVymazat