pátek 9. března 2018

Nový kout v kuchyni

Další kout v kuchyni hotov!


Tak máme hotovou další část přeměny naší kuchyně... 
Kdo si pamatuje, zde byla lavice a nad ní visela stará police s dvířky a háčky... (nebo můžete nahlédnout níže do příspěvku z posledního února...)



Já jsem prostě milovnice šuplíčků a také pěkná kramářka, tak jsem zvolila místo lavice komodu, kam si hezky všechno roztřídím a budu mít vše k ruce k mému tvoření. 
Na komodu mi přítel uřízl a obrousil zase krásnou fošnu, kterou jsem si opět natřela jako police a komoda tak získala parádní, robusnější  vzhled.




Vždycky se mi líbilo u chlapů v dílně, jak mají kutilové nad ponkem takovou tu desku s dírkami a na ní hezky navěšené kleště, kladiva, klíče... Tak jsem se inspirovala a ze zbytků fošen jsem vymyslela na zeď domeček, kam mi přítel vyvrtal dírky, do kterých mohu zapichovat dřevěné kolíčky a věšet na něj dekorace podle nálady.
Musím uznat, že se mnou měl vážně trpělivost, když mi vrtal 188 dírek, a to nepočítám ty do zdi k pověšení... :-)
Ale zase takto mohu dál převěšovat cokoliv kamkoliv už bez vrtání! :-) 
Kolíčky jsem použila ty do nábytku, jen jsem si je nabarvila černou barvou.



I kastlíček na recepty s přihrádkami mi přítel vyrobil... Já si  ho zas natřela voskem a doplnila úchytkou. 
Hezky si  tam třídím oblíbené recepty. ♥



A novou lampičku jsem dobře pořídila... Z té mám také radost! :-)



Vyhrála jsem si  s obrázkama... Natřela jsem na černo pár starých  rámečků a vytištěné obrázky jsem pečlivě překreslila tužkou... Asi jsem blázen, ale baví mne to! :-)


A nevíte někdo, jak se jmenuje tahle květinka? Je to nějaká cibulovina, neznám ji, ale moc se mi líbí! 
Až odkvete, dám ji pak do zahrady... 

Tak všem Vám přeji brzské dny provoněné jarem a snad máte z něčeho také takovou radost jako já! :-)

♥ ♥ ♥










12 komentářů:

  1. Bože to je taková náááádhera!!! Přesně podle mého gusta! Máte pro tyto věci neuvěřitelný cit!

    OdpovědětVymazat
  2. Neuvěřitelná krása, které věřím! :o)):..ta komoda získala úplně nový rozměr!! Je nádherná! Vážně se nechce přítel přestěhovat?:o)))..Přeji krásné a pohodové dny. Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za pochválení! :-) Přítel je prý šťastný, tak se stěhovat určitě nechce... ♥

      Vymazat
  3. T je super, paráda!! Ta komoda je nová?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za pochvalu! :-) Komoda je nová, jen desku má navíc ze starého dřeva.

      Vymazat
  4. No páni, to vypadá naprosto fantasticky.

    OdpovědětVymazat
  5. kytička by mohla být ladoňka bílá,fotky nejsou nic moc k jejímu určení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha... Tak jsem mrkla podle Vás na internet a bude to nějaká ladoňka! :-) Mne nejdříve zmátlo, že má ty kvítky spíše do hvězdiček, než do zvonečků, ale teď koukám, kolik je druhů... :-) Děkuji! ♥

      Vymazat
  6. Milá Pavlo, jsem Vaše letitá obdivovatelka, šila jste nám kdysi povlečení a zavinovačky na naši holčičku, které je dnes už deset let :-) Od té doby se u Vás občas velmi ráda kochám Vaším tvořením, které je pro mě velikou inspirací. Díky, že s námi sdílíte Vaše proměny a obdivuhodnou kreativitu! Moc Vám fandím. A mám i otázku - zaujal mě ten květináč Stop and smell the flowers...odkud prosím je? Krásné dny, od nás dnes zasněženo:-) Monika Grafková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moniko! Moc Vám děkuji za takovou chválu i Vaše "desetileté" zaujetí o mou tvorbu. To už je tak dlouho? Tak to Vám jistě Vaše malá princeznička už pěkně vyrostla! :-) Tak ať Vám dělá jen a jen radost!
      Vidíte, ani jsem si neuvědomovala, jak dlouho to je, co šiji... To už bych mohla slavit i nějaké výročí! :-)))) Moc mne těší, že u mne nalézáte inspiraci a že se V má tvorba líbí, o to víc mne mrzí, že vůbec nevím, odkud ten květináč je... Dostala jsem ho s kytičkou... Ale mám takové tušení, že jsem nějaké takové viděla v Jysku, nebo Pepcu... Tak možná zkuste tam. Jinak Vám velmi děkuji a přeji pohodové jarní dny! Snad se už brzy dočkáme tepla! :-) P.

      Vymazat