čtvrtek 22. března 2018

Tuňákové muffiny

Naše oblíbené tuňákové muffiny


Tuhle tuňákovou mňamku miluji já i Maty. Asi bych měla napsat spíše tuňákové misky, ale dříve jsme si je dělávali spíše jako muffiny do menších muffinových  formiček, proto jim ten název u nás už zůstal...




Je to rychlá, myslím, že i celkem zdravá dobrota, když nevíme co by... a tuňáka v konzervě prostě míváme doma po ruce v zásobě.


Recept je opravdu velmi jednoduchý! 
Prostě vše jednoduše smícháte dohromady a naplníte do  zapékacích mističek, nebo muffinových  formiček a dáte péct na 200 stupňů asi 35minut. 



Bylinky si  můžete přidat dle chuti čerstvé, nebo sušené, s těmi čerstvými je to samozřejmě lepší, nebo můžete použít mražené. Ty já mívám po ruce v zimě, dělám si vždy takovou směs bylin ze zahrady, kterou nasekám a naplním do mrazících sáčků.
Navrch můžete ještě posypat strouhaným sýrem!


Je to opravdu dobrota! 
♥ ♥ ♥




6 komentářů:

  1. Pavli, jestli je to tak dobré jak je to jednoduché... tak je to pro mě to pravé:-)
    Hezký první jarní víkend, Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, určitě stojí za to vyzkoušet a jsem zvědavá, jestli bude chutnat! :-) Nám chutná moc! Krásný víkend! :-)

      Vymazat
  2. Hm - to vypadá jako dobrý recept na studený oběd do práce. Díky za inspiraci
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, možná i studené to bude dobré! :-) My to stihneme vždy sníst ještě teplé a nezbude... :-)

      Vymazat
  3. Miluji tuňáka, dávám si ho často do salátů, takže tento recept - a obzvláště jednoduchý - musím vyzkoušet co nejdříve. Vypadá to báječně.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo,vyzkoušej... A podej pak hlášení , jak Ti chutnalo! :-) :-) :-) Krásný víkend! P.

      Vymazat