pondělí 20. prosince 2021

Veliké dřevěné domečky

 Veliké dřevěné domečky

Tímto bych Vám všem mým zákazníkům chtěla moc poděkovat za absolutně vyprodaný e-shop, Váš zájem o domečky byl neskutečný a do poslední adventní neděle jsem malovala a malovala, abych  mohla uspokojit co nejvíce z Vás... Zrušené vánoční trhy jste mi tímto všichni vynahradili a já Vám za tu  podporu ze srdce děkuji!

♥ ♥ ♥


 Tyto dva krasavce pro jednu moc milou zákaznici jsem si nechala nakonec. Jsou to zatím ty největší domky, co jsem doposud malovala... Ten větší má 70cm a ten o kousek menší 60cm. Malovala jsem je na přání a daly zabrat, těžké jsou totiž opravdu  dost! Ten větší má 10,5kg a ten menší 8,3kg. Pobavilo mně, že si  pro ně zákaznice chtěla přijet statečně autobusem! :-) Asi si to ani   neuměla podle fotky představit... Takže jsme jí je domů samozřejmě dovezli... Měla velikou radost a my také.



Takže až po čtvrté adventní neděli jsem teprve vánočně uklízela... Piliny byly všude.... :-) A začala jsem péct... Statečně jsem už zvládla tři druhy cukroví a v lednici na mně čeká na zítra ještě jedno těsto... Moc jsem se na to pečení těšila!


Přeji Vám všem pohodové dny do Vánoc, užívejte krásné chvíle s vánočními světýlky a vůněmi vánoc při svíčkách a s těmi, co máte rádi!

Já jdu všechno dohnat, abych si ty chvíle mohla také vychutnat!

♥ ♥ ♥


4 komentáře: