čtvrtek 5. ledna 2023

Regionální produkt Českého středohoří

 Certifikát

Zdravím Vás v novém roce 2023 a svým prvním příspěvkem bych se chtěla tak trochu pochlubit a informovat Vás o mé novince... 

V prosinci jsem byla oslovena Destinační agenturou Českého středohoří, o.p.s. k získání certifikace na mé výrobky dřevěných dekorací k užívání ochranné známky "ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt". Tato značka byla vytvořena v rámci systému regionálních značek, který rozvíjí Asociace regionálních značek, o.s. a jejím cílem je zviditelnit region České středohoří a podpořit místní producenty. Značka garantuje původ výrobku v regionu, šetrnost k životnímu prostředí, kvalitu a vyjímečnost s přímou návazností na dané území. Pro uživatele je to prestižní ocenění kvality jejich ruční práce, tak i mne moc těší, že se mohu řadit mezi ně.


V prosinci jsem tedy certifikaci mých ručně vyráběných dřevěných dekorací zdárně obhájila a proto od letošního roku najdete na mých výrobkách toto označení, logo značky "ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt".

O mně na webu Českého středohoří a webu Regionální značky: 

Regionální značky

České středohoří

Někteří  jste si  možná již všimli loga značky "ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt" na mém webu:

pastudomov.cz

Zase jsem se se svou tvorbou a prací posunula o kousek dál a to  mě moc těší!

 ♥ ♥ ♥

Děkuji!







5 komentářů:

  1. Veliká gratulace a vůbec se nedivím českém středohoří, že si tvoje výrobky vybral...je to pro něj pocta, mít takovou výtvarnici!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za takovou pochvalu ♥ Velmi mne to těší, mám radost.

      Vymazat
  2. Velká gratulace !! 🥰 Věra 🌸

    OdpovědětVymazat
  3. Také gratuluji, opravdu jste moc šikovná!!
    Liba🍀

    OdpovědětVymazat