pondělí 2. prosince 2019

Adventní výzdoba

Adventní výzdoba


Letos jsem tu výzdobu doháněla vážně na poslední chvíli....
Do soboty jsem se totiž věnovala přípravám na jarmark v Malečově, kde se sešlo letos snad ještě více návštěvníků než vloni. Všichni přišli nasát začínající vánoční atmosféru, ochutnat dobroty, nakoupit dárečky nebo omrknout některé z místních vánočních představení. Já tímto děkuji všem za milá setkání i nákupy. 
♥ ♥ ♥


Doma jsem tedy začala s vánoční výzdobou opravdu až v neděli... Svíčky jsem měla doma už koupené, rovněž takovou drátěnou mísu, vlastně takový svícen ve tvaru mísy... Kam jsem jen jednoduše svíčky postavila, obložila nastříhanými větývkami borovice a mahonu, přidala jsem pár bobulek břečťanu a doprostřed jsem položila dvě šišky ze starých hodin. Hotovo... 


Večer už jsme si v klidu mohli zapálit první adventní svíčku...
Stihla jsem umotat narychlo ještě dva zelené věnečky, jeden nám visí na staré okenici nad sedačkou v obýváku... Do toho jsem přidala jen pár malých modřínových šištiček a pár snítek levandule... Za mně úplně stačí a o ten úplný vánoční nádech se postarají světýlka kolem... 



Druhý věneček jsem nechala zatím též jen zelený, tomu ještě najdu to správné místečko... A i dřevěný truhlík jsem naplnila zelenými větývkami a rozsvítila světýlka. 
Mám to takhle nejraději...
♥ ♥ ♥

O dalších  mých  vánočních  počinech  zase příště... Přeji Vám všem krásný večer i poklidný adventní čas plný vánočních  světýlek, vůní a radostí! 



2 komentáře:

  1. Pavli,
    nádhera , jednoduché a kouzelné , to mám i já ráda .
    A ten domeček se jmelím je úžasný .
    Krásný advent .

    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, moc děkuji za pochválení a přeji vše NEJ k svátku! :-) Pavla

      Vymazat